Sponsors/Partners


“De visie van Bjorn Borg is dat we trainen om te inspireren, om de beste versie van onszelf te worden als atleten, maar ook als mens. Alles wordt gedaan met passie en winnaarsmentaliteit. Daarnaast zijn alle producten enorm duurzaam en van zeer hoge kwaliteit."

" Bjorn Borg 's vision is that we train to inspire, to become the best version of ourselves as athletes, but also as human beings. Everything is done with passion and a winner's mentality. In addition, all products are extremely durable and very high quality."


www.bjornborg.com www.bjornborg.nl 


 
De producten van TONZON dragen bij aan een gezondere leefomgeving. TONZON is de uitvinder van een isolatietechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van lucht die overal aanwezig is. De benodigde lucht wordt pas op de plaats van bestemming in het materiaal opgesloten. Zij hebben als het ware de thermosfles flexibel gemaakt.TONZON is in Nederland met het thermoskussen vooral bekend als de pionier op het gebied van vloerisolatie. Maar intussen worden ook voorzetwanden, daken, radiatoren en zelfs ligbaden geïsoleerd als een thermosfles.

Bedankt voor de warme welkom in jullie TEAM!


Ben jij milieubewust en wil je meer weten over TONZON, click dan HIER

Deel deze pagina

Tecnifibre heeft een aanzienlijk gamma aan tennissnaren met als doel een maximum te halen uit alle aspecten van het spel, zoals spin, controle, kracht en comfort.Naast de bekende tennisrackets en tennistassen van Tecnifibre heeft het merk ook tennisballen in zijn assortiment.

Meer over Tecnifibre weten? Check www.tecnifibre.com

Met een vloeroppervlak van ruim 1000 vierkante meter is TENNIS ONLY de grootste tenniswinkel in zijn soort en een "must visit" voor elke tennisliefhebber.


Meer over Tennis Only Shop weten? Check. www.TennisOnly.com

HOUSE OF TENNIS PRO ACADEMY

Binnen House of Tennis Pro Academy train je in een omgeving waar hard werken en streven naar excellentie centraal staan. In de trainingprogramma’s leggen ze de nadruk op teamwork en het gezamenlijk nastreven van doelen, waardoor spelers elkaar naar een hoger niveau tillen en elkaar uitdagen tijdens trainingen om hun spel te maximaliseren en persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. House of Sports ondersteunen en begeleiden spelers in het verfijnen van hun tennisvaardigheden en tactische inzichten en het optimaliseren van hun fysieke en mentale weerbaarheid, zodat ze successen kunnen behalen op ITF, Challenger, WTA en ATP-niveau.


Meer over HOUSE OF TENNIS PRO ACADEMY weten? Check. www.houseoftennis.nl