Liefdadigheid

Deel deze pagina

Tennis & padel clinic bij TV Vego oktober  2022

Ik was uitgenodigd om samen met Joey Joosten (trainer TV VEGO Apeldoorn), #CarlosPlatierLuna & #JaimeBlanco een tennis & padel demonstratie te verzorgen tijdens de officieuze opening van de all-weather tennisbanen en de 5 padelbanen bij TV Vego.

Tennis is plezier. Als jeudspelster vind ik enorm leuk om andere kindere te enthousiasmeren om te gaan bewegen en beter worden in hun spel. Deze keer dus in Hilversum;-)

Tennis clinic bij 't  Melkhuisje juli  2022

Tennis clinic bij TV de Maten (augustus 2020)

Mijn trainers zeggen altijd:” 100% inzet en overgave zijn absoluut noodzaak als je ambitie  hebt om te slagen in topsport”.

Ik ben gevraagd ( als Mistery guest) om samen met trainer Bob een tennisclinic te verzorgen voor de nieuwe leden van TV de Maten.

Omdat ik nu nog niet fulltime toernooien speel vond ik super gaaf om hier deel te nemen.

Zo gaaf om iemand te zien stralen omdat iets lukt wat daarvoor maar niet ging

Voedselbank Apeldoorn Actie december 2018

Voedselbank ondersteunt mensen die moeilijke tijden doormaken en in  erbarmerlijke omstandigheden leven. Ik wil een positieve impact hebben op het leven van deze mensen en samen met mijn klasgenootje Carlijn waren we op zoek  naar een manier om het verschil te kunnen maken. Daarom gingen we organiseren een tennis clinic om geld in te zamelen voor VoedselBank Apeldoorn.

Iedereen die meedeed: Bedankt