Liefdadigheid

DONEER JIJ

JE KLEDING AAN KLEDINGBANK 

APELDOORN?

Helaas niet iedereen heeft genoeg geld om nieuwe sport kleding en schoenen te kopen.

Heb je zelf sportspullen die je niet meer gebruikt, geef ze een tweede leven en help een ander te sporten!

โ€œSporten is zoveel meer dan bewegen op de vereniging. Het is meedoen met de samenleving, ergens bij horen, je fit en vrolijk voelen en natuurlijk fysiek in goede conditie blijven. Dat kan bij een vereniging, maar dat kan ook in de wijk, op het plein. Dan heb je wel sportspullen nodig. En daar zit nu net de uitdaging voor veel meer mensen dan we denken.

Wist je dat ๐’๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ๐ฌ๐ฉ๐ฎ๐ฅ๐ฅ๐ž๐ง๐›๐š๐ง๐ค ๐€๐ฉ๐ž๐ฅ๐๐จ๐จ๐ซ๐ง gebruikte schone en hele sportkleding en -materialen inzamelt en beschikbaar stelt aan de mensen die te weinig geld hebben om het zelf te kopen.

Kinderen en volwassenen uit armoedige omgeving kunnen gebruik maken van de sportspullenbank.

In dit kader, wil ik graag de Sportspullenbank Apeldoorn onder de aandacht brengen. Daar kan je je sportmaterialen en kleding elke maandag brengen en een andere een klein beetje sport geluk gunnen.


Adres:

  • Oude Beekbergerweg 157, 7333 AE, Apeldoorn

ADIDAS  CLINIC


Voor medewerkers van

ADIDAS Netherlands

september 2023

Tennis & padel clinic bij TV Vego oktober  2022

Ik was uitgenodigd om samen met Joey Joosten (trainer TV VEGO Apeldoorn), #CarlosPlatierLuna & #JaimeBlanco een tennis & padel demonstratie te verzorgen tijdens de officieuze opening van de all-weather tennisbanen en de 5 padelbanen bij TV Vego.

Tennis clinic bij 't  Melkhuisje juli  2022

Tennis is plezier. Als jeudspelster vind ik enorm leuk om andere kindere te enthousiasmeren om te gaan bewegen en beter worden in hun spel. Deze keer dus in Hilversum;-)

Tennis clinic bij TV de Maten (augustus 2020)

Mijn trainers zeggen altijd:โ€ 100% inzet en overgave zijn absoluut noodzaak als je ambitie  hebt om te slagen in topsportโ€.

Ik ben gevraagd ( als Mistery guest) om samen met trainer Bob een tennisclinic te verzorgen voor de nieuwe leden van TV de Maten.

Omdat ik nu nog niet fulltime toernooien speel vond ik super gaaf om hier deel te nemen.

Zo gaaf om iemand te zien stralen omdat iets lukt wat daarvoor maar niet ging

Voedselbank Apeldoorn Actie december 2018

Voedselbank ondersteunt mensen die moeilijke tijden doormaken en in  erbarmerlijke omstandigheden leven. Ik wil een positieve impact hebben op het leven van deze mensen en samen met mijn klasgenootje Carlijn waren we op zoek  naar een manier om het verschil te kunnen maken. Daarom gingen we organiseren een tennis clinic om geld in te zamelen voor VoedselBank Apeldoorn.

Iedereen die meedeed: Bedankt